Basalt Fiber

Fibra e bazaltit

 • 0 ndryshk
 • Rezistent ndaj korrozionit
 • Rezistent ndaj temperaturës -260 deri 700 shkallë
 • Izolimi termik
 • Miqësore për mjedisin dhe njerëzore
Filament Winding Machinery

Makineri për mbështjelljen e fijeve

 • Prodhimi i cilindrit CNG / LPG
 • Prodhimi i tubave GRP
 • Prodhim shumë automatik
 • Kontrolli kompjuterik
Composite Pultrusion Machinery

Makineri të Përbërë Pultrusion

 • Prodhoni shirita të përbërë
 • Prodhoni profile të përbëra
 • Linja e prodhimit të vazhdueshëm grumbull
Chemicals

Kimikatet

 • Rrëshirë multitype me cilësi të lartë
 • Ngurtësues me cilësi të lartë multitype
 • Përbërje kimike e përshtatshme
 • temperaturë të ndryshme të ngrohjes
gallery3
gallery1
gallery4
gallery2
gallery5
gallery6
gallery7