Basalt Fiber

Базалтни влакна

 • 0 'рѓа
 • Отпорен на корозија
 • Отпорен на температура -260 до 700 степен
 • Топлинска изолација
 • Пријателски настроени кон животната средина и човечки
Filament Winding Machinery

Машини за намотување на филаменти

 • Производство на цилиндри CNG / LPG
 • Производство на цевки GRP
 • Високо автоматско производство
 • Компјутерска контрола
Composite Pultrusion Machinery

Композитна машина за прелевање

 • Произведете композитни шипки
 • Произведете композитни профили
 • Серија континуирана линија за производство
Chemicals

Хемикалии

 • Висококвалитетна смола со повеќе видови
 • Висококвалитетен зацврстувач со повеќе видови
 • Хемиско соединение што одговара
 • различна температура на греење
gallery3
gallery1
gallery4
gallery2
gallery5
gallery6
gallery7